Mul on kah nüüd oma

July 17, 2003

Mul on kah nüüd oma bloog.
Täna tuli lihtsalt selline tunne peale, et teeks ära. Ma olen juba tükk aega mõelnud, et peaks tegema. Peamiselt seetõttu, et aeg-ajalt külastan kas teiste isikute blooge või selliseid community-saite (minut, tehnokratt), kus üht-teist põnevat kirjutatakse. Ja mõnikord on ka endal selline tunne, et on mõte, mida ei oska kuhugi kirja panna, aga tahaks väljaütlemist. Miks siis mitte siia.
Blogger.com on provaider sellepärast, et selle autori Pyra Labsi on Google ära ostnud. Aga Google mulle meeldib. Üks ütlemata hea otsingumootor ja Google Toolbar on üks paremaid asju, mis siia maailma peale viilutatud leiba leiutatud on.
Ainus küss, et millal krt nad kommenteerimise featuuri ära implemendivad. Ehk juba varsti. On ju tore tunne, kui sinu kirjutatut kommenteeritakse ja siis saad vastu kommenteerida ja üleüldse :) Aga noh, see bloogimine on vist selline tore tegevus, et iga natukese aja tagant tuleb uus süsteem välja ja siis saad kõik vanad kirjed uude süsteemi migreerida. Uhke värk. (Kas Blogger.com RSS-i kah oskab?)
Ja kui tihti ma siia kirjutama hakkan - ilmselt erinev. Mõnikord ei pruugi kuu aega midagi kirjutada. Aga teinekord (no näiteks täna) on nii, et juttu kohe tuleb torust ja on mitu asja, mis on kõik vaja tingimata ära kirjutada ja lahti seletada :) ja andke mulle andeks mu verbaalne kõhulahtisus. Olen lihtsalt selline pika jutuga. Ja kuna teie selle veebipinna eest ei maksa, vaid teenus on jumala tasuta, siis kannatage ;)