2014 lõpetuseks

December 22, 2014

Aasta on möödunud kui unenägu, nii et pole siia suurt midagi kirjutanud. Viimane pikem jutt oli aasta alguse reisikiri.

Vahepeal ei saanud tööst kirjutada, sest projektid, mille kallal töötasin, ei olnud veel avalikud. Nüüd aga tuli detsembris välja lausa kaks uut asja, mille võib siin ära mainida.

Esiteks suhtlusäpp Wire, mille kallal oleme koos tiimiga üsna mitu aastat pusinud. Ega uudistes öeldule polegi suurt midagi lisada. Vast ehk seda, et arendus jätkub. Näiteks on iga sellise uue suhtlusteenuse puhul üsna igav seda üksi kasutada, kui su sõpru seal pole. Just tuli välja uuendus, kus saab enda sõpru lihtsasti meili abil Wire’iga ühinema kutsuda.

Wire’i ja selle tiimiga jään seotuks ka edaspidi, aga olen oma igapäevast osalust seal vähendamas, et keskenduda oma uuele nišiprojektile Hone. Kui Wire on kõigile kasutatav, siis Hone peaks huvi pakkuma eelkõige eri platvormidel äpiehitajatele, inseneridele ja disaineritele, ja on veel väga algusjärgus. Detsembris kuulutasime projekti välja ja leidsime erinevatest riikidest kiiresti hulga huvilisi, kellega nüüd suletud beeta vormis edasi töötame. Eks järgmisel aastal saab näha, kuidas ja kuhu sellega välja jõuame.